x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ninge în aproape toată ţara. Urmăreşte evoluţia vremii pe webcam jurnalul.ro

Ninge în aproape toată ţara. Urmăreşte evoluţia vremii pe webcam jurnalul.ro

21 Dec 2011   •   06:11
Ninge în aproape toată ţara. Urmăreşte evoluţia vremii pe webcam jurnalul.ro

Ninge slab in judete precum Buzau, Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Prahova si Arges. Soferii sunt sfatuiti de politie sa fie prudenti deoarece carosabilul este umed. La aceasta ora, nu sunt drumuri nationale cu circulatia intrerupta din cauza zapezii.

La Brasov a inceput sa ninga inca de aseara si strazile au devenit albe in numai cateva minute. Meteorologii spun ca ninsorile vor continua si in zilele urmatoare, astfel ca sunt mari sanse ca de Craciun, turistii sa aiba zapada din belsug.

Urmareste cum este vremea la MUNTE pe webcam jurnalul.ro

La Brasov, ninsoarea care a cazut aproape toata noaptea a ingreunat traficul, atat in oras, cat si pe DN 1, unde s-a circulat bara la bara.

Utilajele de deszapezire au iesit imediat pe strazi. In urma lor, insa, stratul de zapada s-a format rapid la loc. Ninsorile vor continua si in urmatoarele zile, spun meteorologii. Asa ca de sarbatori, partiile vor fi numai bune.

Urmareste cum este vremea IN TARA pe webcam jurnalul.ro

A nins si in Bucuresti, timp de aproape trei ore. Doar ca a fost prea cald ca sa se depuna. Stratul de nea a rezistat cateva ore doar prin zonele mai putin circulate si prin parcuri.

Pentru ca temperatura nu a scazut sub zero grade celsius, nu a fost nevoie de interventia masinilor de deszapezire.

Nici vestile venite de la meteorologi nu sunt foarte fericite pentru cei care asteapta zapada in Bucuresti. De vineri se incalzeste din nou afara.

PROGNOZA METEO:

MIERCURI (21 decembrie)
Cerul va avea innorãri, iar in prima parte a zilei temporar vor cãdea precipitatii slabe, predominant sub formã de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximã va fi de 3...4 grade, iar cea minimã de -4...-2 grade. Presiunea atmosferica va fi in crestere.

JOI (22 decembrie)
Cerul va fi mai mult noros si, mai ales ziua, va ninge. Vantul va sufla moderat si cu unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 1...2 grade, iar cea minimã de -3 ... -2 grade. Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.

VINERI (23 decembrie)
Cerul va fi variabil, cu unele innorãri in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximã va fi de 3...4 grade, iar cea minimã de -7 ... -5 grade.


×