x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi dezvaluiri care o îngroapă pe Camelia Bogdan

Noi dezvaluiri care o îngroapă pe Camelia Bogdan

07 Noi 2017   •   18:12
Noi dezvaluiri care o îngroapă pe Camelia Bogdan

Grupul de Investigații Politice publică noi dovezi prin care arată cum Camelia Bogdan a mințit. Informațiile au fost prezentate marți, de Mugur Ciuvică, în emisiunea ”100 de minute”.

Potrivit GIP, ea a afirmat în mai multe rânduri, inclusiv în acte oficiale, că era expert al Comisiei Europene în 2014, atunci când a luat banii de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată într-un dosar pe care îl judeca. În realitate, Camelia Bogdan s-a făcut expert european abia în 4 iulie 2017, la 3 ani de la data la care luase banii și la 5 luni de la excluderea sa din magistratură.

Camelia Bogdan s-a apărat în fața judecătorilor din Inspecția Judiciară, care o anchetau pentru banii primiţi de la Ministerul Agriculturii, declarând că a fost „invitată să participe la această activitate în calitate de expert al Comisiei Europene”. GIP publică un document care arată că afirmațiile fostei judecătoare Camelia Bogdan sunt mincinoase.

Potrivit acestui document, Camelia Bogdan a fost înscrisă în baza de date TAIEX abia în 4 iulie 2017. La acea dată, Camelia Bogdan fusese deja exclusă din magistratură. 

Detalii, pe pagina de Facebook a GIP

×
Subiecte în articol: camelia bogdan