x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi dezvăluiri în scandalul şpăgii de la BAC: PROFESORUL DE RELIGIE de la "Bolintineanu" strângea banii!

Noi dezvăluiri în scandalul şpăgii de la BAC: PROFESORUL DE RELIGIE de la "Bolintineanu" strângea banii!

03 Iul 2013   •   10:31
Noi dezvăluiri în scandalul şpăgii de la BAC: PROFESORUL DE RELIGIE de la "Bolintineanu" strângea banii!

Fosta directoare de la Liceul Bolintineanu, Costica Vărzaru, şi-a ales comisia de bacalaureat şi a fost ajutată de un inspector şcolar, susţin procurorii, potrivit Realitatea TV. De asemenea, profesorii care nu luau mită erau repartizaţi pe hol.

Procurorii susţin că elevii de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" puneau banii în pachete de ţigări, reviste sau ziare, care urmau să fie puse pe catedrele din sălile de clasă. Banii ajungeau la membrii Comisiei de balacaureat prin intermediul diriginţilor claselor a XII-a.

Printre profesorii care strângeau banii se află şi un profesor de religie, mai spun procurorii.

Marţi, fosta directoare a Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, Costica Vărzaru, a fost arestată 29 de zile pentru trafic de influenţă.

Elevii de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală strânseseră peste 10.000 de lei, sub forma unor cheltuieli de protocol, pentru a putea copia la examenul de bacalaureat, a spus, marţi, avocatul Costicăi Vărzaru.

×