x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi informaţii în ancheta Caracal. Experții INML reconstituie scheletul Alexandrei Măceșanu

Noi informaţii în ancheta Caracal. Experții INML reconstituie scheletul Alexandrei Măceșanu

11 Sep 2019   •   13:24
Noi informaţii în ancheta Caracal. Experții INML reconstituie scheletul Alexandrei Măceșanu

 Specialiștii de la INML încearcă să reconstituie scheletul pe baza oaselor găsite în liziera pădurii. Asta după ce ar fi reușit deja să reconstituie scheletul pe care l-au indicat a fi al Alexandrei Măceșanu în urma testelor ADN. 

„Reconstituirea scheletului prin fragmentele osoase care au fost luate din casa groazei, care o privesc pe Alexandra Măceșanu, a fost făcută. Ea face parte din rezultatul expertizei antropologice. 

Specialiștii de la INML, în cadrul expertizei antropologice privitoare la acele fragmente osoase la care Dincă i-a dus pe anchetatori la lizieră și astfel au fost descoperite alte fragmente. Aceste reconstituiri sunt foarte importante. Reconstituirea scheletului, în condițiile în care ai deja destul de multe elemente, îți poți da seama de talia persoanei, de constituția persoanei. Eventual dacă cumva se vede și vreo fractură sau vreo leziune care să fi lăsat urme pe unul dintre fragmentele osoase se poate ajunge chiar și la cauza decesului”, a explicat Adina Anghelescu, jurnalist Antena 3. 

×