x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi perchezitii in locatiile MISA

Noi perchezitii in locatiile MISA

12 Iun 2004   •   00:00

Procurorii, jandarmii si politistii bucuresteni au descins, joi seara, in mai multe locatii folosite, potrivit unor surse judiciare, de membrii sau de simpatizantii Miscarii pentru Integrare Spirituala in Absolut (MISA), patronata de guru Gregorian Bivolaru.

Actiunea a fost coordonata de parchetele de pe langa judecatoriile Sectoarelor 2 si 6, procurorii cerand sprijinul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei Romane "Vlad Tepes", precum si ai unor ofiteri din cadrul Sectiilor 7 si 22 Politie. "Am plecat pe valorificarea unor informatii potrivit carora in aceste locatii se desfasoara activitati de video-chat erotic, coroborate cu evaziune fiscala si alte infractiuni economice. Punctele unde am descins se afla in Soseaua Stefan cel Mare, din Sectorul 2, respectiv Complexul Regie, in apropierea stadionului Sportul Studentesc", au precizat anchetatorii.

"Am gasit ceea ce am cautat"

Operatiunea a avut loc imediat dupa ora 9:30, jandarmii asigurandu-le procurorilor protectia. "Am gasit ceea ce am cautat. Fete in fata camerelor de luat vederi digitale, care transmiteau prin Internet imagini cu caracter obscen. In paralel, am gasit si ridicat din aceste doua locatii documente si inscrisuri care au fost atasate la dosarul de urmarire penala intocmit in aceasta cauza", au precizat surse din Parchet. Totodata, cateva tinere au fost prezentate, in cursul zilei de ieri, magistratilor Judecatoriilor 2 si 6, care insa au dispus cercetarea lor in stare de libertate. (Ion Alexandru)

×
Subiecte în articol: observator