x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Notarul lui Iohannis: "Este o presiune. Am respectat legea "

Notarul lui Iohannis: "Este o presiune. Am respectat legea "

01 Aug 2018   •   17:18
Notarul lui Iohannis: "Este o presiune. Am respectat legea "

Cornelia Popa, notarul din dosarul casei președintelui Klaus Iohannis, a făcut declarații, în exclusivitate, la Antena 3. Aceasta este supusă unei verificări de către Uniunea Notarilor, în urma adresei făcute de ministrul Finanțelor, către ministrul Justiției.

"Mi-au cerut documentele din dosar, probabil că încep o verificare a documentelor şi apoi vin aici la sediu. Tocmai de aceea am şi dispus suspendarea doamnei Baștea. Anterior primirii adresei de la Agenţia Fiscală, m-au notificat şi doamna Baştea şi casa de avocatură Muşat şi Asociaţii că au un dosar pe rol la Tribunalul Sibiu.

Când primeşti o gramadă de notificări, de somaţii, să nu repuneţi pe rol. Deci, din punctul meu de vedere, inclusiv prezentarea pe post este o presiune. E o presiune. Clar este o presiune. Am respectat legea în sensul că am dispus suspendarea pâna la soluţionarea definitivă", a spus Cornelia Popa.

„Din 98 până azi, nimeni nu a putut da nicio soluție în acest caz (cazul casei președintelui Iohannis). În 20 de ani nimeni nu s-au întrebat cine sunt moștenitorii”

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis