x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nou caz de pacient mâncat de viermi

Nou caz de pacient mâncat de viermi

26 Iul 2016   •   18:50

Un bărbat de 67 de ani care era internat la Centrul de Asistenţă Medico Socială Bucşani, din judeţul Dâmboviţa, a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte cu viermi în rănile provocate pe picioare de ulcerul varicos de care suferă.

Centrul în care bărbatul este cazat este un azil pentru bătrâni sau persoane care nu se pot deplasa ori au nevoie de îngrijire permanentă.

"Printre afecţiunile dumnealui se numărau varice cu ulcere varicoase. Una dintre aceste ulceraţii s-a exematizat, iar la momentul la care a fost examinat de către medicii de la Urgenţă şi de către chirurg, la momentul la care s-a făcut toaleta, sub crusta hematică au fost găsiţi nişte viermişori", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgovişte, Elena Firoiu.

Primarul din Bucşani, localitatea în care funcţionează azilul, spune că centrul dispune de condiţii bune pentru cei cazaţi aici, spunând că de vină apariţia larvelor în răni fiind chiar pacientul, care nu vrea să respecte indicaţiile de igienă ale personalului.

Acest caz s-a petrecut în urmă cu o lună, însă reprezentanţii spitalului din Târgovişte l-au făcut public abia acum, în contextul scandalului similar de la Spitalul "Bagdasar-Arseni.

×