x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încă nu a fost încheiată cercetarea la locuința lui Gheorghe Dincă

Încă nu a fost încheiată cercetarea la locuința lui Gheorghe Dincă

31 Iul 2019   •   11:37
Încă nu a fost încheiată cercetarea la locuința lui Gheorghe Dincă
Sursa foto: Antena 3

Anchetatorii în cazul crimelor de la Caracal, respectiv procurorii DIICOT şi poliţiştii care anchetează presupusa moarte a Luizei şi Alexandrei, nu au terminat nici până astăzi cercetarea la faţa locului, scrie observator.tv.

Astfel, în continuare, în curtea casei lui Gheorghe Dincă există anumite locuri ce nu au fost încă cercetate de anchetatori, precum anumite gropi betonate aflate în curte, dar şi câteva ziduri proaspăt cimentate aflate în beci.

În ciuda faptului că anchetatorii au percheziţionat casa din Caracal timp de trei zile, potrivit unor surse, există încă anumite locuri ce nu au fost încă răscolite.

De altfel, la percheziţii au participat criminalişti, luptători ai Trupelor Speciale, ofiţeri de poliţie, procurori, dar şi jandarmi.

Uluitor este faptul că inclusiv jandarmii au fost aduşi în curte şi puşi să caute diverse probe, răscolind gunoaiele şi fierul vechi.

În mod obişnuit, această căutare se numeşte cercetare la faţa locului (CFL) şi este efectuată exclusiv de poliţişti criminalişti, cu echipament adecvat, care se află în căutarea unor probe extrem de importante.

Astfel, eventualele probe ar fi putut fi compromise în cazul morţii celor două fete răpite şi ucise la Caracal.

Uluitor este că operaţiunea de CFL nu a fost finalizată nici până astăzi, în timp ce procurorii au considerat oportun să îl conducă pe Gheorghe Dincă la Bucureşti, la Penitenciarul Jilava, pentru o expertiză psihiatrică.

Drept urmare, şirul erorilor din ancheta penală a tragediei din Caracal continuă inclusiv astăzi.

×