x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ”Nu toţi vom muri, dar toţi ne vom schimba”

”Nu toţi vom muri, dar toţi ne vom schimba”

de Carmen Anghel    |    17 Ian 2012   •   12:40

Bisericile crestine din intreaga lume organizeaza seri de rugaciune pentru unitatea crestina in a treia saptamana a lunii ianuarie a fiecarui an (18 - 25 ianuarie). Tema Saptamanii de Rugaciune pentru Unitatea Crestina din anul 2012 este textul scripturistic "Nu toti vom muri, dar toti ne vom schimba' (I Corinteni 15, 51), informeaza biroul de presa al Patriarhiei Romane.

In Bucuresti, Saptamana de Rugaciune pentru Unitatea Crestina se va desfasura dupa urmatorul program: 18 ianuarie, la Catedrala romano-catolica Sfantul Iosif; 19 ianuarie, la biserica greco-catolica Maica Domnului din strada Sirenelor 39; 20 ianuarie, la biserica reformata Calvineum din strada Luterana 13 bis; 21 ianuarie, la biserica armeana Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din bulevardul Carol I, 43; 23 ianuarie, la biserica evanghelica din strada Luterana 2; 24 ianuarie, la biserica anglicana din strada Arthur Verona 3.

Rugaciunile din aceste zile se vor desfasura la orele 17:00, in toate bisericile amintite. La 22 ianuarie, fiecare Biserica va face rugaciuni pentru unitatea crestina in cadrul slujbelor obisnuite, iar miercuri, 25 ianuarie, orele 16:00, la Catedrala patriarhala din Dealul Mitropoliei.

×