x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O adolescentă l-a împușcat pe iubitul său din greșeală pentru că îi ascunsese telefonul

O adolescentă l-a împușcat pe iubitul său din greșeală pentru că îi ascunsese telefonul

24 Ian 2019   •   21:40
O adolescentă l-a împușcat pe iubitul său din greșeală pentru că îi ascunsese telefonul

O adolescentă din Texas a fost acuzată de omor prin imprudență după ce a mințit autoritățile că iubitul ei s-a împușcat singur, mai apoi recunoscând că ea a făcut-o, conform Dailymail.

Incidentul mortal s-a întâmplat într-o dimineață când Anabel Lopez, de 17 ani, și iubitul său se jucau cu o armă. Acesta i-a ascuns mai apoi în glumă telefonul.

Oscar Jose Reyes-Alvarado, de 17 ani, era împreună cu iubita în camera sa. Ea i-a controlat buzunarele și nu a găsit telefonul, așa că a apucat arma.

Procurorii au spus că Lopez nu ar fi familiară cu pistoalele, dar a tras piedica, pistolul descărcându-se în direcția lui Alvarado. Glonțul a fost tras în umărul stâng și a ieșit prin umărul drept.

Lopez a spus că a pus presiune pe rană imediat și a chemat ambulanța. Echipajele de urgență au ajuns și i-au găsit pe cei doi, însă lor li se spuseseră că Alvarado s-a împușcat de unul singur. Adolescentul a murit mai târziu la spital.

Fata a fost trimisă la evaluări pentru a se identifica dacă suferă de dizabilități intelectuale sau boli mentale. Cauțiunea ei este de 20.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: adolescenta texas statele unite iubit impuscat