x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O doctoriţă şpãgară din Spitalul Vaslui, după ce a luat banii: “Ţi-a plãcut sã te f***i şi acum vii sã te ragi aici ca vaca”

O doctoriţă şpãgară din Spitalul Vaslui, după ce a luat banii: “Ţi-a plãcut sã te f***i şi acum vii sã te ragi aici ca vaca”

11 Dec 2015   •   18:00
O doctoriţă şpãgară din Spitalul Vaslui, după ce a luat banii: “Ţi-a plãcut sã te f***i şi acum vii sã te ragi aici ca vaca”
Sursa foto: vremeanoua.ro

Zi dificilã pentru magistratii Tribunalului Vaslui si grea pentru doctorita Simona Botez, acuzatã de luare de mitã, în cel mai rãsunãtor dosar de acest gen, instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui. Au fost audiati doi martori, Vidinaru Gavrilã si Vasilicã Mihaela.

Vidinaru este cel care a sesizat DNA-ul cã doctorita Simona Botez a luat mitã si nu s-a comportat corespunzãtor cu concubina sa. Acesta a povestit judecãtorului tot ceea ce a pãtimit concubina sa în spital, scrie vremeanoua.ro.

Prima întâmplare a lui Vidinaru cu doctorita Botez dateazã din vara anului 2013, când concubina sa a rãmas pentru prima datã însãrcinatã.

“În momentul în care prietena mea a rãmas însãrcinatã, am decis împreunã ca aceasta sã facã întrerupere de sarcinã. Ne-am dus la Spitalul Vaslui, acolo i-au fãcut o ecografie si a plãtit 50 lei. Asistenta medicalã a întrebat dacã pãstreazã copilul, i-am spus cã nu, iar ea ne-a spus cã interventia costã 150 lei. Pentru cã prietena mea era la prima intervenetie, a cerut mai multe detalii. I s-a spus cã doctorita Botez este foarte bunã si o sã fie foarte atentã. Între timp a venit doctorita si a dus-o la sectia de Obstreticã-Ginecologie, împreunã cu alte douã fete ce se aflau în aceasi situatie. Mie mi s-a solicitat sã rãmân acolo. Pentru ecografia de 50 lei, prietena mea nu a primit chitantã de la asistenta medicalã. De asemenea, prietenei mele i-a fost solicitatã suma de 150 lei, contravaloare a serviciului medical. În afarã de acesti bani, aceasta i-a mai dat si suma de 150 lei, în lift, pe care i-a pus în buzunarul de la halat. Cunosc acest aspect din spusele prietenei mele, pentru cã mie mi s-a solicitat sã rãmân acolo. În timpul interventiei medicale, prietena mea a tipat, iar doctorita Botez i-a reprosat: <>, motiv pentru care prietena mea a iesit plângând din unitatea medicalã. A fost nemultumitã, pentru cã, desi a primit bani, s-a purtat urât cu ea”, povesteste martorul Vidinaru Gavrilã.

Mai multe detalii, pe vremeanoua.ro

×
Subiecte în articol: vaslui spital medici spaga spitale