x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O fărâmă din copilărie

O fărâmă din copilărie

28 Iul 2009   •   00:00

A început numărătoarea inversă! Echipele Kids Radio şi Radio3net au zile foarte încărcate. Sâmbătă, 1 august, începând cu orele 10.00 va fi lansată oficial Tabăra de Vară Kids Radio.



Aparatura (mixere, microfoane, boxe, calculatoare) a fost deja testată şi se fac bagajele pentru tabără. Nu au fost uitate nici selecţia muzicală şi nici premiile pentru concursurile organizate. La fiecare sfârşit de săptămână se vor aduna, cu mic cu mare, oameni şi chitare, repertorii şi scenarii de vacanţă, pentru CONCERTE! Nu vă spunem mai mult, pentru că am vorbi "din casă" şi v-am dezvălui surprizele de zi cu zi la care sunteţi aşteptaţi. Cei de la Kids Radio " Tabăra de vară" vor fi martorul animat şi vocal al frânturilor minunate de vară, iar blogul lor va rămâne dovada că verile la Eforie Sud nu sunt simple răsărituri şi apusuri de soare, cu turişti care vin şi pleacă.

Deci, tabăra de vară a tras adânc aerul mării în piept şi şi-a început existenţa. Pe o zi caniculară (cod galben în toată ţara), 9 exaltaţi Kids Radio şi Radio3Net au bătut la poarta taberei, "îmbarcaţi" într-un microbuz tixit cu pupitre, microfoane, speranţă, muzică, bannere, gânduri mari, premii pentru concursuri, agende programate la minut. Au fost înconjuraţi de copiii din tabără din primul moment, care ţopăiau de bucurie la gândul că vor avea discotecă seara, au urmat amenajările, montarea banner-urilor, probe cu microfoanele fixe cu emiţător. Alergături prin toate colţurile taberei, răcnete între două megaboxe, şapte cabluri, trei prelungitoare şi o mie de apeluri telefonice. Fiecare final de serie va fi emoţionant în tabără, pentru că prieteniile legate aici vor avea de înfruntat provocarea distanţei. Cu lacrimi în ochi îşi vor lua rămas bun unii de la alţii, vor face schimb de numere de telefon, de id-uri de messenger. Multe serii de copii vor petrece o fărâmă din copilărie la Eforie Sud, aşa că ar fi bine să fie gata de karaoke, fotbal pe plajă, concurs de dans sau de cultură generală! Transmisia va fi  audio-video live! Studioul Kids Radio a fost amplasat în mijlocul taberei, lângă ringul de discotecă şi la vreo 50 de metri de terenul de fotbal. Nicoleta Balaci este managerul de proiect şi cea la care apelează toată lumea când e vorba de organizare, de PR, colaborare ANPDC, dar acelaşi lucru i se întâmplă şi redactorului şef de la Radio3net, Florin Dumitru, Mădălinei Ion, coordonatorul editorial sau Ramonei Dumitru, care are grijă de copii. Depinde cine pe cine şi mai ales ce caută.

×
Subiecte în articol: tabăra mass-media