x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O femeie a fost închisă după ce a pretins că a fost la atacurile teroriste din Marea Britanie. Voia să încaseze 200.000 de euro

O femeie a fost închisă după ce a pretins că a fost la atacurile teroriste din Marea Britanie. Voia să încaseze 200.000 de euro

20 Dec 2018   •   17:49
O femeie a fost închisă după ce a pretins că a fost la atacurile teroriste din Marea Britanie. Voia să încaseze 200.000 de euro

O britanică a fost închisă după ce a cerut 200.000 de euro pentru că ar fi luat parte în atacurile teroriste care au șocat țara, conform The Sun.

Ruksana Ashraf, de 44 de ani, și-a creat identități diferite și a fost la mai multe companii de asigurări pentru a profita de pe urma atacurilor din Manchester, Londra și tragediei de la Grenfell Tower.

Asigurările au fost plătite între 2012 și 2017. Jurații au stabilit că femeia din Edinburgh a folosit mai multe cartele SIM, nume și adrese false pentru a încasa zeci de asigurări.

Procurorul Ben Holt a spus că femeia a reușit să colecteze 55.000 de euro, dar ea a încercat să pună mâna pe alți 145.000 de euro.

Holt a spus: „Ea a avut pretenții legate de atacuri teroriste sau dezastre naturale care s-au întâmplat recent”.

„Trei revendicări au fost cerute după Grenfell Tower, două după atacul cu bombă din Manchester, iar una după atacul terorist din Borough Market, Londra”.

 

×