x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O femeie de din Constanţa a încercat să îşi salveze soţul beat şi fără permis care a făcut un accident

O femeie de din Constanţa a încercat să îşi salveze soţul beat şi fără permis care a făcut un accident

08 Ian 2019   •   11:56
O femeie de din Constanţa a încercat să îşi salveze soţul beat şi fără permis care a făcut un accident

O femeie din Constanţa a încercat să ia vina asupra ei după ce soţul acesteia, beat şi fără permis de conducere, a făcut un accident de circulaţie. Accidentul a avut loc pe 5 ianuarie, când bărbatul de 35 de ani a intrat într-un sens giratoriu din Constanţa fără se asigure şi nu a acordat prioritate. La audieri, bărbatul a declarat că nu se afla el la volan ci soţia sa. Femeia a confirmat în faţa poliţiştilor spusele soţului ei. 

Cu toate acestea, achetatorii au stabilit că la volan se afla bărbatul, care avea o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat (1,60 mg/l în sânge) și mai avea şi permisul de conducere suspendat, tot pentru conducere sub influenţa alcoolului. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au dispus reținerea pe o durată de 24 de ore a bărbatului, iar la data de 7 ianuarie, față de acesta, Parchetul Judecătoriei Constanța a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Sursa: CT News

×
Subiecte în articol: sofer beat constanta