x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O femeie din Iași și-a înjunghiat mortal soțul, în timp ce gătea. Totul a început de la băutură

O femeie din Iași și-a înjunghiat mortal soțul, în timp ce gătea. Totul a început de la băutură

03 Dec 2017   •   11:30
O femeie din Iași și-a înjunghiat mortal soțul, în timp ce gătea. Totul a început de la băutură
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

O femeie este audiată de anchetatori după ce sâmbătă seara şi-a înjunghiat mortal soţul, din greşeală, în urma unor discuţii care au degenerat.

Potrivit reprezentaţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, incidentul a avut loc în cartierul Dacia, la faţa locului deplasându-se echipaje medicale ale Serviciului Judeţean al Ambulanţei, SMURD şi ale Poliţiei.

"Am primit un apel la serviciul de urgenţă 112 prin care ni se semnala că a fost un conflict intrafamilial între soţ şi soţie. Bărbatul de 62 de ani a fost agresat de soţie. Se fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat pentru AGERPRES Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Femeia a vorbit în faţa criminaliştilor şi a recunoscut că şi-a înjunghiat soţul.

Se pare că totul a început de la băutură. Femeia le-a povestit anchetatorilor că făcea mâncare în bucătărie când bărbatul a devenit violent. Ea ar fi încercat să se apere cu cuţitul cu care tranşa carnea. Dintr-o lovitură, l-a pus la pământ.

Speriată de ce a făcut, a chemat în ajutor o vecină. I-a spus doar că soţul se simte rău. Vecina a înţeles că s-a petrecut o tragedie abia când a văzut câteva pete de sânge pe jos. Şi a sunat imediat la 112. 

Medicii, care au ajuns în grabă, n-au mai putut decât să declare decesul. Vestea s-a răspândit imediat printre locatari. În timp ce unii vecini povestesc că certurile între soţi erau la ordinea zilei, din cauza geloziei bărbatului, alţii au fost şocaţi când au auzit ce s-a-ntâmplat. 

De față la incident a fost şi mama victimei, o femeie de 85 de ani, care locuia cu cei doi. Vecinii povestesc că disputele în familie erau destul de dese în ultima vreme şi - spun oamenii - în general alimentate de soacră. Anchetatorii au descoperit că scandalurile s-au înmulţit acum câteva luni, când femeia s-a întors din Canada, unde a mers să-şi viziteze fiica.

Anchetatorii au reţinut-o pe femeie pentru 24 de ore.

×
Subiecte în articol: crima