x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O fetiţă de două săptămâni şi un băieţel de patru ani în stare gravă după un accident de circulaţie în Argeş

O fetiţă de două săptămâni şi un băieţel de patru ani în stare gravă după un accident de circulaţie în Argeş

15 Apr 2012   •   09:43
O fetiţă de două săptămâni şi un băieţel de patru ani în stare gravă după un accident de circulaţie în Argeş

UPDATE 12:50

Baietelul de patru ani se afla, in coma, la Spitalul Bagdasar Arsenie din Capitala, iar fetita de doua saptamani la Spitalul Marie Curie, tot din Bucuresti, informeaza Antena 3.

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, sambata, intr-un accident produs in Arges, printre victime fiind o fetita de doua saptamani si un baietel de patru ani, despre care medicii spun ca se afla in coma de gradul III.

Bunica micutilor a decedat, in timp ce bunicul, tatal si mama micutilor sunt internati la Spitalul judetean Arges.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat ca acest accident s-a produs sambata, in jurul orei 11.30, in judetul Arges, la intersectia DC105 cu DJ702 din satul Coseri, comuna Cateasca, soferul autoturismului neasigurandu-se la schimbarea directiei de deplasare si a fost izbit in plin de un alt turism care circula regulamentar pe drumul cu prioritate.

Bebelusul a fost transportat imediat catre Spitalul de Urgenta Bagdasari-Arseni din Bucuresti.

In cazul fratelui, mai grav ranit, medicii au vrut sa-l transporte cu un elicopter la Bucuresti, insa din cauza conditiilor meteorologice, aparatul nu a putut pleca.

Astfel, si baietelul de 4 ani a fost adus la Bucuresti cu o ambulanta din Pitesti.

In autoturismul Audi, inmatriculat in Italia, se aflau doi barbati si doua tinere, toti fiind in afara oricarui pericol.


×
Subiecte în articol: accident circulatie paste