x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O fostă mare cântăreaţă face DEZVĂLUIRI: Soţul îmi punea DROGURI în cafeaua pe care o pregătea dimineaţa

O fostă mare cântăreaţă face DEZVĂLUIRI: Soţul îmi punea DROGURI în cafeaua pe care o pregătea dimineaţa

19 Iun 2013   •   13:22
O fostă mare cântăreaţă face DEZVĂLUIRI: Soţul îmi punea DROGURI în cafeaua pe care o pregătea dimineaţa

Mihaela Mihai a fost una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din anii '70. Era frumoasă şi celebră când a plecat din ţară. Până în anii '90 a trăit în Franţa, unde, o perioadă, a fost căsătorită cu un bărbat care o tortura psihic. Cântăreaţa, în vârstă de 67 de ani, a povestit anii de coşmar pe care i-a trăit alături de soţul ei, scrie RTV.NET.

Mihaela Mihai a fost căsătorită de trei ori, dar despre al doilea soţ, bărbatul cu care a trăit în Franţa, cântăreaţa mărturisea că o teroriza. Ceea ce iniţial a crezut că e o mare iubire s-a dovedit a fi un coşmar în care femeia a trăit zece ani.

Citeşte şi Dezvăluiri despre Naarghita şi moartea ei: Nu vorbea nici cu vecinii de etaj. Ieşea rar din casă


"Tatăl fetei mele era de o gelozie patologică. La început eu am luat chestia asta drept dovezi de dragoste, un interes extrem şi permanent pentru tot ceea ce făceam, ce gândeam, ce spuneam. Cu timpul mi-am dat seama că nu era decât posesiune paranoică şi într-adevăr după 10 ani m-am despărţit de el pentru că nu mai puteam suporta, mă sufocam. Pleca dimineaţa după ce îmi pregătea el cafeaua şi după aceea de la birou din oră în oră îmi telefona să mă întrebe ce am făcut, unde am fost, cu cine am vorbit, cu ce m-am îmbrăcat, ce am mâncat, unde mă duc. Mi-am dat seama că pur şi simplu îmi punea droguri în cafeaua pe care o pregătea dimineaţa", a declarat, la România TV, Mihaela Mihai.

Află mai multe despre drama prin care a trecut Mihaela Mihai pe RTV.NET.

×
Subiecte în articol: mihaela mihai droguri cafea dezvaluiri