x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O nouă suspiciune de coronavirus la Galaţi, la un copil de 3 ani. Părinții lui erau în izolare

O nouă suspiciune de coronavirus la Galaţi, la un copil de 3 ani. Părinții lui erau în izolare

02 Mar 2020   •   10:21
O nouă suspiciune de coronavirus la Galaţi, la un copil de 3 ani. Părinții lui erau în izolare

 Un copil de trei ani din Galați a fost internat duminică noaptea la Spitalul de Boli Infecțioase din oraș după ce a făcut febră. Potrivit autorităților, părinții copilului se aflau în izolare acasă după ce au revenit din Italia.

Copilul nu a călătorit în Italia și a făcut febră după ce părinții săi au revenit acasă. El a fost luat cu ambulanța ISU dotată cu izoletă.

„Un copil de trei ani este internat împreună cu mama sa la Spitalul de Boli Infecțioase. Este vorba despre o suspiciune. Copilul s-a simțit rău și a fost adus la spital. Doar părinții au fost în Italia, copilul a intrat în contact cu părinții când aceștia s-au întors acasă. El a avut febră, a fost luat cu izoleta. Părinții au declarat la intrarea în țară că au fost în Italia, erau izolați la domiciliu. Acum, rămâne la domiciliu doar tatăl deoarece mama a fost internată împreună cu copilul", au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Prefecturii județului Galați.

Începând de luni, la Galați sunt verificate toate persoanele care s-au izolat voluntar acasă.

Controalele sunt făcute la locuințele persoanelor din orașul Galați care au declarat pe propria răspundere că vor respecta perioada de 14 zile de izolare. Cei care nu vor fi găsiți acasă, vor fi cercetați penal.

Conform datelor furnizate de Prefectura, luni, în Galați erau 364 de persoane izolate la domiciliu. Alte cinci persoane, printre care doi copii, sunt la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, iar patru oameni se află în centrele de carantină organizate de autorități.

Mediafax

×
Subiecte în articol: coronavirus copil galaţi