x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE. O româncă a murit după ce a căzut din Catedrala Saint Paul din Londra.

TRAGEDIE. O româncă a murit după ce a căzut din Catedrala Saint Paul din Londra.

16 Oct 2017   •   16:06
TRAGEDIE. O româncă a murit după ce a căzut din Catedrala Saint Paul din Londra.

O tânără patinatoare, Lidia Drăgescu, originară din România, a murit după ce a cazut de la peste 30 de metri înălțime, din domul Catedralei Saint Paul din Londra, pe 11 octombrie. Tânăra era cunoscută drept o studentă care considera Pământul „un loc rău de trăit”, scrie The Telegraph.

Lidia Drăgescu, stabilită în Romford, Essex, a căzut din Whispering Gallery la parterul Catedralei, în fața vizitatorilor, după ce a trecut de bara de protecție, miercuri. Moartea tinerei în vârstă de 23 de ani, descrisă ca fiind „o studentă remarcabilă și o patinatoare talentată”, nu este privită cu suspiciune de către polițiști.

Polițiștii și paramedicii au ajuns la Catedrală în câteva minute, însă tânără nu a mai putut fi salvată.

„Era cea mai frumoasă persoană din lume. Avea o inimă bună și pură. Era o studentă remarcabilă și o patinatoare talentată. Frumoasă, inteligentă și bună”, spune familia ei, într-o declarație dată publicității de poliția londoneză. „Nu mai am lacrimi”, a spus mama fetei, Isabela Drăgescu.

„Era cea mai bună fiică și cea mai bună prietenă. Era perfectă, pură și un înger care iubea Catedrala Saint Paul. O vreau înapoi; era prea tânără să moară, avea toată viața în fața ei”, a mai spus mama Lidiei, pentru Evening Standard.

Un purtător de cuvânt al atracției turistice și-a exprimat șocul survenit în urma tragediei și a declarat că este alături și de cei care au fost martorii incidentului.

Miercuri seară, gardienii erau văzuți în fața Catedralei, în veste florescente, oprind turiștii care doreau să intre în Catedrala Saint Paul. Catedrala a rămas închisă și a doua zi după tragedie, potrivit Mirror.

 

×