x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O româncă a ULUIT Belgia cu vocea ei. Adolescenta de 14 ani este finalistă la un concurs de talente (VIDEO)

O româncă a ULUIT Belgia cu vocea ei. Adolescenta de 14 ani este finalistă la un concurs de talente (VIDEO)

29 Noi 2013   •   14:29
O româncă a ULUIT Belgia cu vocea ei. Adolescenta de 14 ani este finalistă la un concurs de talente (VIDEO)

O tânără din Pașcani se bucură de un succes răsunător în Belgia, ajungând în finala de la "Belgienii au talent". Ramona Suliţă are 14 ani și a impresionat juriul cu vocea ei, tânăra interpretând o piesă a faimoasei cântăreţe britanice Adele.

Scroll pentru video

"Cânt de la vârsta de 3 ani, iar mama şi-a dat seama că am talent când aveam 5 ani. Ea a fost cea care m-a înscris într-un club de canto, unde am dat o audiţie şi am fost acceptată. După aceea am participat la numeroase concursuri în România şi chiar am câştigat două trofee pentru melodii acapella. Ajunsă în Belgia, am participat la «Disney Channel Talent», unde am ajuns până în semifinale, iar acum iată-mă în finala «Belgium's Got Talent»“, a declarat Ramona Suliţă, potrivit ziaruldeiasi.ro.

 "Muzica este lucrul care-mi permite să trăiesc. Chiar dacă visul meu nu se va realiza în cadrul acestei emisiuni, eu voi continua să fac muzică şi voi înregistra coveruri care vor ajunge pe contul meu de YouTube. În paralel, îmi doresc să mă înscriu la Universitatea de Jurnalism pentru că este un alt domeniu care mă pasionează“, a mai spus tânăra cântăreaţă.



×