x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O româncă, acuzată de furt și violență în Italia, a fost arestată după 4 ani

O româncă, acuzată de furt și violență în Italia, a fost arestată după 4 ani

28 Oct 2019   •   12:11
O româncă, acuzată de furt și violență în Italia, a fost arestată după 4 ani

O femeie din Râmnicu Vâlcea a fost arestată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale pentru mai multe infrațiuni comise în Italia, printre care și acte de violență împotriva carabinierilor. Pe numele acesteia exista un mandat european de arestare emis de autorităţile italiene,Tribunalul Udine.

Aceasta a fost dată în urmărire internaţională, fiind bănuită de sustragrerea unui lanț de aur și a unei brățări din aur de la un bărbat, fapta fiind comisă  la 4 martie 2015.  La data de 6 martie 2015, femeia, împreună cu trei bărbați și o altă femeie ar fi exercitat acte de violență împotriva carabinierilor, cu prilejul efectuării unui control de rutină  a autovehiculului care a fost folosit la comiterea infracțiunii de furt și cu care se deplasau pe raza orașului San Leopoldo – Udine.  

Pentru depistarea acesteia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Persoana a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Argeș” – precizează IPJ Vâlcea.

Ea urmează să fie extrădată autorităților din Italia.

gazetavalceana.ro

×
Subiecte în articol: furt