x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oana Mareş: “Mă pregătesc pentru o avalanşă de emoţii”

Oana Mareş: “Mă pregătesc pentru o avalanşă de emoţii”

05 Apr 2012   •   09:41
Oana Mareş: “Mă pregătesc pentru o avalanşă de emoţii”

Antena 2 a pregatit pe 9 aprilie, cand postul sarbatoreste cinci ani de existenta, o zi dedicata sarbatorii, de dimineata pana seara, iar cu incepere de la ora 19:30 un mega-show in direct, cu muzica, dans, vedete, tinute de gala, tort, sampanie si multe alte surprize.

Pentru Oana Mares, moderatoarea emisiunii “It’s show time', cat si pentru restul vedetelor Antena 2, pregatirile au inceput cu mult timp in urma. Sedinte foto, filmari, intalniri cu producatorii, sedinte de infrumusetare, totul pentru a oferi telespectatorilor postului o aniversare de neuitat.

"Ma pregatesc pentu o avalansa de emotii, cu un pachet mare de servetele, pentru ca stiu sigur ca toate momentele pe care le voi revedea imi vor aduce trairi intense! Ma pregatesc sa traiesc inca o zi de neuitat cu colegii mei! Fiecare aniversare s-a transformat intr-un chef pe cinste, asadar vreau sa fiu in forma pentru dans si voie buna!

Imi pregatesc miile de multumiri adunate pentru telespectatorii nostri, dar si pentru colegi si pentru cei care au crezut in noi! Lista pentru data de 9 aprilie: servetele - bifat, multumirile - bifat, pantofi comozi pentru dans - bifat, hainute frumoase - bifat, si desaga cu amintiri - bifat! Am uitat ceva? La multi ani, Antena2!"

×
Subiecte în articol: mass media