x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator OANA ZĂVORANU ar fi încercat să se SINUCIDĂ. Mesajul postat de vedetă, duminică, pe Facebook

OANA ZĂVORANU ar fi încercat să se SINUCIDĂ. Mesajul postat de vedetă, duminică, pe Facebook

11 Dec 2012   •   10:30
OANA ZĂVORANU ar fi încercat să se SINUCIDĂ. Mesajul postat de vedetă, duminică, pe Facebook
UPDATE 10:50 - Oana Zăvoranu este internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Potrivit unor surse medicale, citate de mediafax.ro, Oana Zăvoranu era intubată când a fost adusă la spital. Aceleaşi surse au precizat că starea Oanei este stabilă. Familia Oanei Zăvoranu a solicitat spitalului să nu dea informaţii despre starea de sănătate a acesteia.

...................

Aseară, Oana Zăvoranu a fost dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce ar fi încercat să se sinucidă. Se pare că vedeta ar fi încercat să se sinucidă luând somnifere, anunţă click.ro.

Duminică, Oana a postat pe Facebook următorul mesaj:"Vă iubesc şi chiar dacă nu sunt în "apele mele" din cauza unei cumplite dureri de cap, vă doresc o duminică frumoasă, lânga cel sau cea iubita, pentru că la sfârşitul zilei DRAGOSTEA e de fapt cea care te face să poţi continua şi atunci când simţi că nu mai poţi! Va pupicesc cu tot sufletelul meu".

La începutul lunii noiembrie, Oana a fost transportata de un echipaj SMURD la spitalul Elias dupa ce a acuzat dureri groaznice de cap. Apropiatii Oanei au spus ca vedeta ar suferi de sinuzită cu sindrom meningeal şi un timpan spart.

Contactat de ziarul Ring, directorul medical al Spitalului Elias, medicul specialist ORL Daniela Safta, a precizat ca fosta sotie a lui Pepe nu are nici una dintre problemele de sanatate vehiculate.

"Oana Zavoranu a produs mai multa valva in spital. S-a prezentat la camera de garda si a fost diagnosticata cu o migrena, nici macar timpanul nu il are perforat. I s-a dat o reteta si trebuie sa mai faca niste investigatii pe care nu stiu daca le-a facut sau nu. Nu a fost internata in spital... pentru o durere de cap nu internam oamenii. Sa fim seriosi, lucrez de 33 de ani la ORL si am intalnit doar doua cazuri de meningita acuta. Totul este o minciuna", a declarat medicul specialist ORL Daniela Safta.


×