x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator OBSERVATOR/Stirile zilei - 16 iunie 2004

OBSERVATOR/Stirile zilei - 16 iunie 2004

16 Iun 2004   •   00:00

Toate 3 - Jackpot de 10 milioane castigat de Radu Nicolae din comuna Bragadiru

Premiul de ieri, in valoare de 10 milioane, a fost castigat de Radu Nicolae din comuna Bragadiru, judetul Ilfov. "Citesc cam de un an Jurnalul National, de la prima pana la ultima pagina. Nu il cumpar pentru concurs, ci pentru ca este foarte interesant", spune Nicolae Radu. "Astazi, cand am vazut ca am castigat 10 milioane, nu-mi venea pur si simplu sa cred, dar m-am convins dupa ce am sunat la redactie. Nu-mi venea sa cred pentru ca nu am mai castigat la concursuri pana acum." Radu Nicolae are 44 de ani, este casatorit si are doi baieti, unul la gradinita si altul la liceu. Sotia este laboranta, iar el este somer, deci banii le vor prinde foarte bine. De fapt, castigatorul s-a gandit deja ce va face cu ei: "O sa le cumpar baietilor cate o bicicleta. O sa le fac o surpriza, pentru ca familia nu stia inca de castig". (Catalin Pruteanu)

Accident - Pescar carbonizat

Un pescar din orasul minier Balan a murit carbonizat dupa ce a atins cu undita firele de inalta tensiune ale caii ferate, in timp ce se afla pe un pod peste raul Mures. R. Catalin (36 de ani) se afla la pescuit in localitatea Remetea. La un moment dat, barbatul a atins cu undita firele de inalta tensiune, a fost electrocutat, iar trupul sau a luat foc. R. Catalin a fost carbonizat, corpul lui fiind gasit cazut langa sinele de cale ferata. Politia a declansat de urgenta o ancheta pentru stabilirea circumstantelor exacte in care pescarul si-a pierdut viata.

Acuzatii - Precizari de la SRI

SRI precizeaza ca a intreprins masuri specifice care au dus la identificarea celui care i-a trimis scrisori de amenintare prefectului de Olt, Marin Diaconescu, si a stabilit ca individul a actionat de unul singur, fara implicarea altor persoane, organizatii sau grupari extremiste. In ultimele zile, SRI a fost acuzat in publicatiile Gazeta Oltului, Riposta si Santinela ca nu s-a implicat in elucidarea circumstantelor in care prefectul de Olt a fost amenintat cu moartea de catre o organizatie autointitulata "G.F.I.D Dring".
×
Subiecte în articol: observator