x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator OBSERVATOR/Stirile zilei - 25 iunie 2004

OBSERVATOR/Stirile zilei - 25 iunie 2004

25 Iun 2004   •   00:00

Expeditie - Andreea Marin: "Nu mi-a fost dor de nimic"

Andreea Marin s-a intors din expeditia "Thailanda 2004". Interesant a fost faptul ca vedeta si-a organizat intrarea ca la carte. "De fiecare data mi-e dor de casa, dar acum pot spune ca am parasit Raiul. Nu mi-a fost dor de nimic", a declarat Andreea Marin. Ar fi vrut sa stea mai mult in locurile unde traiesc triburile. A urcat pe elefanti. Iar acestia au mangaiat-o si au "pupat-o" la comanda. Pe langa rochia traditionala thailandeza cu care era imbracata, ne-a mai spus ca si-a cumparat cateva obiecte pentru casa. Intrebata despre scandalul in care a fost implicat Ion Ion Tiriac, Andreea a declarat ca nu stie nimic si ca nu l-a vazut pe junior decat o singura data. (Catalina Iancu)

Timis - Permisele de mic trafic dispar de la 1 iulie

Permisele de mic trafic, pe baza carora locuitorii din zona de frontiera dintre Romania si Serbia si Muntenegru puteau circula liber prin cele patru puncte de mic trafic de la frontiera romano-sarba din judetul Timis, vor disparea de la 1 iulie, din cauza ca nu isi mai gasesc utilitatea, transmite Rompres. In conformitate cu noile reglementari care privesc alinierea politicii de vize a Romaniei la cea a UE, s-a impus introducerea vizelor pentru cetatenii din Serbia si Muntenegru, cu incepere de la 1 iulie.

Parchet - Tiriac junior si Ileana Lazariuc, iar in ancheta

Ion Alexandru Tiriac si prietena lui, Ileana Lazariuc, au fost chemati ieri la Parchetul General pentru a doua zi de audieri in dosarul supranumit "Cocaina pentru VIP-uri". Cei doi tineri s-au prezentat ieri in fata anchetatorilor, in jurul orei 11:30, dupa ce cu o zi inainte fusesera audiati timp de 12 ore. Pana la inchiderea primei editii, Ion Alexandru si Ileana nu iesisera inca din ancheta, dupa mai bine de cinci ore de la inceperea anchetei. Reprezentantii Parchetului au transmis ca nu pot dezvalui calitatea in care cei doi sunt audiati si nici eventualele masuri pe care le vor lua cu privire la cei doi tineri. Surse judiciare au declarat insa ca Ion Alexandru sI Ileana sunt cercetati pentru detinere de droguri in vederea consumului. In dosarul in care sunt audiati Ion Alexandru Tiriac si Ileana Lazariuc sunt implicate si alte nume celebre, printre care si fiica presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Raluca Sandu. (Miruna Pasa)

EDITIA a II-a

Boicot - Eliberare fortata de lipsa avocatilor

Cazul fostului director general din Ministerul Agriculturii, Domocos Reman, arestat acum doua luni pentru mita de 180.000 de dolari, a creat ieri la Tribunalul Bucuresti o situatie fara precedent. Reman se afla la un pas de eliberare datorita refuzului avocatilor de a se prezenta pentru judecarea prelungirii de mandat. Aparatorii alesi, avocatii de la cabinetul lui Antonie Iorgovan, au refuzat sa raspunda solicitarilor repetate de a-si apara clientul la prelungirea arestarii. Familia inculpatului a renuntat ieri la serviciile lui Iorgovan. Baroul Bucuresti, care refuzase initial sa trimita un aparator din oficiu pe motiv ca Reman are avocat ales, a desemnat intr-un final un aparator. Acesta a recuzat insa completul si a plecat, desi judecatorul ii spusese sa ramana la dispozitia instantei. Asa ca procurori, judecatori, familie si arestat s-au trezit in situatia de a astepta o zi intreaga sa vina un avocat. La inchiderea editiei asteptarea inca nu se terminase, avocatul din oficiu era de negasit, iar ziua se apropia de final, cand mandatul lui Domocos Reman expira. (Ioana Plop)

×
Subiecte în articol: observator