x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 1300 de euro pentru românii care vor să scape de zăpadă Germania şi Austria

1300 de euro pentru românii care vor să scape de zăpadă Germania şi Austria

08 Noi 2012   •   19:35
1300 de euro pentru românii care vor să scape de zăpadă Germania şi Austria
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Dacă piaţa căpşunarilor din Spania s-a cam dezintegrat, la orizont s-a ivit o veste bună pentru cei care visează să muncească în Germania sau Austria, bineînţeles, nu la cules de căpşuni!

Românii nu-s singurii pe lumea asta care ştiu că "iarna nu-i ca vara", dar nemţii sunt mult mai pragmatici, ei chiar se pregătesc să facă faţă evenimentelor meteorologice şi să nu fie nevoiţi să se declare surprinşi de prima zapadă.
Pentru cei doritori de loc în câmpul muncii, se pot înrola în prima linie a luptei contra zăpezii în Germania sau Austria, unde, umăr lângă umăr, cu lopata în mână, vor demonstra că se pot crea condiţii civilizate pentru circulaţia pe timp de iarnă. contribuind astfel la invidia celor rămaşi  în ţară ci  cu toate problemele aferente pe cap.

Angajatorul spune că nu-i musai ca aspiranţii să vorbească vreo limbă străină, ca doar nu se duc să ţină conferinţe, dar trebuie să fie apţi din punct de vedere fizic şi să manifeste disponibilitate pentru muncă în condiţii meteo defavorabile.Lopatărul de zăpadă va fi retribuit cu 1300 de euro, net, pe lună,  la care se adaugă cazare, masă, transport şi asigurări. De asemenea, nu-s percepute comisioane. Şi dacă vine glaciaţiunea, oameni s-au făcut!

Pentru cei interesaţi de ofertă http://www.tjobs.ro/locuri-de-munca-in-strainatate/austria/dezapeziri-in-austria/24517, dar cu grijă, concurenţa e mai mare decât la Medicină pe vremuri, pentru cele 20 de locuri înscriindu-se până acum peste 800 de candidaţi. (C.S)

×