x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ogica are dosar si in Capitala

Ogica are dosar si in Capitala

25 Mar 2005   •   00:00

Stelian Ogica este cercetat si de procurorii bucuresteni intr-un dosar din 1997, cand controversatul personaj si-a inscenat furtul propriului autoturism, un Mercedes, pentru a incasa asigurarea.

Vesnicul castigator la Loto s-a prezentat ieri la Parchetul Bucuresti, pentru a fi audiat. "Ogica a venit insotit de avocata sa si au cerut o amanare pana saptamana viitoare, pentru a studia dosarul", ne-a declarat Marius Iacob, prim-procuror adjunct al Parchetului Bucuresti. In dosarul in cauza, Ogica este acuzat de inselaciune, valoarea asigurarii Mercedes-ului ridicandu-se la vremea respectiva la 200 de milioane de lei.

REMEMBER. Dosarul "Mercedes" este mai vechi decat dosarul "milionului de dolari", pentru care Stelian Ogica a facut doi ani de puscarie. Ultima iesire la rampa a personajului a fost tot in legatura cu un dosar penal instrumentat de autoritatile din judetul Giurgiu, in care este cercetat pentru complicitate la furt calificat. Procurorii au luat decizia de ridicare a urmaririi generale a lui Ogica, dupa circul televizat in direct pe postul National TV, in urma caruia mai multi politisti au fost sanctionati. Ogica sustine si in momentul de fata ca este victima unor abuzuri si ca se incearca discreditarea sa, deoarece el este adevaratul castigator al milionului de dolari, si nu ofiterul SPP care a incasat cecul. El chiar a demonstrat in cateva randuri ca este un abil jucator la Loto 6/49, castigand numai luna aceasta opt milioane de lei la o extragere si alte cinci milioane la extragerea de duminica trecuta. (Ion Alexandru, Eduard Pascu)

×
Subiecte în articol: observator ogica