x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ogica, plimbat cu duba

Ogica, plimbat cu duba

16 Mar 2005   •   00:00

OBSERVATOR
Conducerea Politiei Capitalei este la un pas de a fi demisa dupa ce tentativa de "retinere" a lui Stelian Ogica s-a transformat intr-un circ mediatic transmis in direct. Politistii incriminati sustin ca au actionat conform legii.
RADU CRIVAT

FANTANA. Ieri, la 2 km de comuna giurgiuveana Schitu, Ogica a aratat tuburile pentru care a fost acuzat de furt
Mai multi politisti au incercat marti noapte sa-l "retina" pe Stelian Ogica pe motiv ca se sustrage cercetarii. Castigatorul la Loto era dat de pe 14 martie a.c. in urmarire generala de IGPR pentru complicitate la furt calificat. Invitat la National TV la o emisiune in direct, politistii giurgiuveni s-au sesizat si au cerut sprijin politistilor bucuresteni.

"SHOW". A urmat un adevarat circ "mediat" de Jeana Gheorghiu, aceasta atragandu-i pe politisti intr-o cursa transmisa in direct pe micile ecrane. In jurul orei 01:30, in prezenta avocatului, Ogica a hotarat sa se supuna si sa mearga cu politistii la sediul Politiei Capitalei. Conform Mediafax, Ogica a fost urcat in duba, unde l-a insotit si avocatul sau, masina demarand spre sediul Politiei Capitalei. Era urmat indeaproape de un convoi de masini ale jurnalistilor. Politistii au schimbat de mai multe ori directia de mers, invartindu-se in cerc. Intrebat de jurnalisti de ce a fost nevoie ca masina sa se intoarca de atatea ori, seful politistilor a declarat ca soferul, fiind din Giurgiu, nu stia drumul spre Politia Capitalei (!) Ogica a parasit sediul Politiei Capitalei dupa aproximativ jumatate de ora, impreuna cu avocatul sau. Corpul de Control al MAI a demarat ieri o ancheta, acuzandu-i pe politistii implicati in scandalul National - Ogica de "lipsa de orientare". Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat: "Veti primi un raspuns in legatura cu "profesionalismul" celor care s-au ocupat de cazul lui Ogica". Totusi, politistii in cauza spun ca au actionat conform prevederilor Legii 218/2002 privind organizarea si functionarea Politiei Judiciare.

×
Subiecte în articol: observator ogica