x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ogica, reincarcat!

Ogica, reincarcat!

14 Mar 2005   •   00:00

OBSERVATOR
Ogica a castigat din nou la Loto De data aceasta, el s-a ales cu un castig de 8.288.736 de lei.

Ogica a castigat din nou la Loto

Stelian Ogica revine in atentia opiniei publice dupa ce a castigat din nou la Loto 6 din 49. De data aceasta norocosul s-a ales cu un castig la categoria a-III-a, in valoare de 8.288.736 de lei, alaturi de el fiind alti 838 de jucatori.
EDUARD PASCU

NOROC. Peste 8 milioane de lei au intrat in buzunarul lui Ogica
Omul care in anul 2001 a revendicat un premiu care i-ar fi adus un milion de dolari, alegandu-se in schimb cu ani de temnita, a castigat duminica seara. Stelian Ogica, caci despre el este vorba, a castigat la Loto 6 din 49 la categoria a-III-a putin peste opt milioane de lei. Norocul i-a suras si in urma cu aproximativ o luna, cand Ogica a ghicit cinci din cele sase numere extrase, castigand 999.737.600 de lei si o Dacia Solenza.

La vremea respectiva el a jucat cinci din cele sase numere extrase: 30, 45, 24, 26, 36 si 19. "Pentru mine este un castig de moral, pentru ca suma nu este mare. Sincer nu am nici un secret, doar ca joc niste numere care pentru mine sunt semnificative, dar, dupa ce o sa dau lovitura la categoria I abia atunci o sa va spun ce reprezinta acestea", ne-a spus Ogica.

ISTORIC. Stelian Ogica a fost condamnat in 2001 la trei ani de inchisoare pentru tentativa la inselaciune, desi sustinuse pe tot parcursul procesului ca biletul care i-ar fi adus un castig de un milion de dolari si un apartament de trei camere ii fusese furat. La cateva zile dupa ce reclamase la Sectia 15 Politie ca a fost jefuit in scara blocului de doi necunoscuti, subofiterul SPP Constantin Murariu s-a prezentat la Loteria Nationala cu biletul si a fost declarat castigator. Apoi, Ogica a fost condamnat, iesind din puscarie in februarie 2003.

"In urma cu aproape o luna am formulat o plangere impotriva solutiei prin care Parchetul Militar Teritorial Bucuresti dispune neinceperea urmaririi penale fata de subofiterul SPP Constantin Murariu. Eu am solicitat redeschiderea cercetarilor penale fata de Murariu pentru comiterea infractiunii de talharie", mai spunea Ogica.

Mai mult, el a declarat ca "acum se pare ca dosarul a disparut de la Parchetul Militar Bucuresti. Iar de raspuns, nici atat. Mai astept, asa cum astept de mai bine de sapte luni un raspuns la Recursul in anulare promovat de mine impotriva sentintei prin care am fost condamnat. Este un lucru care imi compromite foarte mult imaginea. Nu ma mai intereseaza banii ci doar sa se dovedeasca nu am fost vinovat".
×
Subiecte în articol: observator ogica