x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Olandezul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița, subiectul unui documentar difuzat în 1997

Olandezul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița, subiectul unui documentar difuzat în 1997

02 Oct 2019   •   13:29
Olandezul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița, subiectul unui documentar difuzat în 1997
Sursa foto: Captura Antena 3

Apar dezvăluiri cutremurătoare în cazul olandezului care a abuzat şi a ucis o copilă din Dâmboviţa. Într-un documentar difuzat acum mai bine de 20 de ani în Olanda, individul internat la o clinică de psihiatrie mărturisea că simte nevoia să umilească şi să sperie femeile, scrie Antena 3.

Johannes Visscher încerca să descopere alături de psihiatrul lui ce l-a determinat să hărţuiască sexual mai multe femei.

Individul mărturisea atunci că îşi schimba comportamentul în momentul în care era refuzat de potenţiale victime, chiar dacă avea o relaţie cu o altă femeie.

„Sunt obişnuit să obţin ceea ce vreau. Dacă mă respinge, dacă îşi întoarce capul, apoi furia începe să domine”, spunea el.

Din cauza faptelor comise în anii '90, olandezul a fost condamnat la opt luni de închisoare şi a fost internat într-o clinică de psihiatrie din Olanda.

În documentar, el mărturisea că avea o satisfacţie uriaşă când vedea frica din ochii victimelor.

Comportamentul său era cauzat în principal de traumele din copilărie. Tatăl lui l-a agresat fizic în repetate rânduri, iar faptele au fost povestite şi în cartea scrisă de mama sa în urmă cu cinci ani.

„Dacă am sentimentul că nu deţin puterea, vreau să umilesc pe cineva în acel moment. Este un fel de furie pe care trebuie să o descarc”, mai spunea el.

Medicii care l-au tratat au stabilit atunci că individului îi este greu să-şi arate emoţiile şi păstrează toate sentimentele negative pentru el. Aşadar, exista riscul să violeze alte femei.

Din cauza acestei concluzii, tratamentul său în clinica de psihiatrie a fost prelungit pentru alți doi ani.

×
Subiecte în articol: olandez dămboviţa crima