x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Olimpic sinucigas de dorul iubitei

Olimpic sinucigas de dorul iubitei

09 Noi 2004   •   00:00

Un tanar olimpic, elev in clasa a XII-a la un liceu din Cluj-Napoca, a fost gasit mort ieri dimineata, in locuinta sa. Trupul baiatului a fost descoperit langa mai multe sticlute, al caror continut va fi analizat de criminalisti si de cei de la laboratorul de toxicologie al IML Cluj.

INZESTRAT. Bogdan avea in fata o cariera exceptionala in domeniul stiintelor exacte
Majoritatea teoriilor asupra incidentului sunt acelea ca tanarul s-a sinucis pentru ca nu a putut suporta disparitia prietenei sale, care a murit in urma cu scurt timp.

Bogdan Nusefelean avea 18 ani si era un elev de exceptie, care tocmai castigase medalia de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie din Germania, iar in urma cu cateva zile a mers chiar la Bucuresti pentru a participa la festivitatea de premiere organizata de Ministerul Educatiei. Directorul colegiului la care invata baiatul, Lucian Popescu, a povestit ca l-a insotit pe Bogdan in Capitala si a spus ca tanarul era deosebit de intristat si deprimat, dar, cu toate acestea, isi facea planuri de viitor. "Bogdan mi-a spus ca prietena sa a murit pe cand el se afla intr-o excursie. Era extrem de trist, dar cat am fost impreuna am vorbit despre planurile lui. Mi-a spus ca vrea sa dea la Chimie, la Cluj sau Bucuresti, iar apoi sa aplice pentru o bursa in strainatate", a povestit directorul Lucian Popescu.

RETRAS. Acesta a mai explicat ca Bogdan era intr-adevar un elev stralucit, dar si taciturn si ca nu se putea spune despre el ca este un copil sociabil, era foarte modest si nu avea multi prieteni. Lucian Popescu a afirmat ca nu este exclus ca Bogdan sa fi fost intr-atat de afectat de moartea prietenei sale. (Elena Stanciu)

×
Subiecte în articol: observator