x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Olt: ISU a suplimentat forţele de intervenţie pentru stingerea incendiului de la o groapă de gunoi din Caracal

Olt: ISU a suplimentat forţele de intervenţie pentru stingerea incendiului de la o groapă de gunoi din Caracal

13 Aug 2019   •   22:15
Olt: ISU a suplimentat forţele de intervenţie pentru stingerea incendiului de la o groapă de gunoi din Caracal

Forţele de intervenţie care acţionează marţi seara pentru stingerea incendiului izbucnit la o groapă de gunoi din Caracal, de la ieşirea spre Craiova, au fost suplimentate, astfel că în zonă sunt zeci de pompieri şi au fost deplasate patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două motopompe remorcabile şi trei autospeciale de prima intervenţie şi comandă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Cornel Gogolan. 

El a precizat că groapa de gunoi are o suprafaţă de aproximativ un hectar şi înălţime de aproximativ 10 metri, iar incendiul a fost localizat şi se manifestă în mai multe focare, la adâncime, cu degajări de fum. 

Intervenţia pompierilor este coordonată de şeful ISU Olt şi de prim-adjunctul acestuia, care s-au deplasat la Caracal. 

Reprezentantul ISU Olt a menţionat că intervenţia pompierilor ar putea fi una de durată pentru că incendiul se manifestă în adâncime, în focare răzleţe. Incendiul de la groapa de gunoi din Caracal, situată la ieşirea din municipiu spre Craiova, a izbucnit marţi după-amiaza şi iniţial s-a manifestat cu flacără, în mai multe focare.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: caracal