x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Olt: Un bărbat mort şi altul grav rănit, în urma accidentului de la Dăneasa

Olt: Un bărbat mort şi altul grav rănit, în urma accidentului de la Dăneasa

19 Iul 2019   •   21:11
Olt: Un bărbat mort şi altul grav rănit, în urma accidentului de la Dăneasa

Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit în urma accidentului rutier produs vineri seara pe DN6, la Dăneasa, între două autoturisme care s-au ciocnit frontal, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt, medicul Marian Furtună.

Acesta a precizat că victimele erau şoferii celor două autoturisme implicate în accident şi erau încarceraţi la sosirea echipajelor medicale.

Bărbatul grav rănit, politraumatizat, a fost transportat la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, în maşinile implicate în accident se aflau numai şoferii, iar unul dintre aceştia a fost găsit decedat, prezentând răni incompatibile cu viaţa.

La intervenţie au participat pompierii de la Stoeneşti şi Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi doua echipaje SMURD, precum şi două echipaje de Ambulanţă.

"La sosirea echipajelor, unul dintre autoturisme a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat, iar şoferul acestuia, în vârstă de 53 de ani, decedat, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Celălalt bărbat, în vârsta de 61 de ani, din comuna Radomireşti, a fost găsit încarcerat, conştient. Pentru extragerea victimei pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie şi au predat victima echipajelor medicale. Pacientul prezenta otoragie, rinoragie, traumatism toracic şi fractură la membrul inferior stâng şi a fost transportat la CPU Caracal", a precizat Băsăşteanu.

Traficul rutier în zona accidentului este blocat de peste o oră.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: olt dăneasa accident