x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator OMV alimenteaza... cateva scandaluri

OMV alimenteaza... cateva scandaluri

de Dorian Cobuz    |    14 Sep 2005   •   00:00

Un angajat OMV si-a pierdut slujba dupa ce mai multi clienti au acuzat ca, desi au platit pentru benzina, s-au trezit cu motorina in rezervor. Incidentul a avut loc la data de 2 septembrie 2005, la statia din Bulevardul Timisoara, unde doua tancuri de combustibil au fost incurcate intre ele.

TANCURI BUCLUCASE. Sapte autovehicule alimentate la aceasta statie au fost afectate, clientii sesizand compania cu privire la functionarea defectuoasa a autovehiculelor. Intr-un comunicat al OMV Romania Mineraloel SRL se arata ca s-a trecut imediat la curatarea tancurilor de combustibil, compania oferindu-se sa acopere pagubele. "Despagubirile s-au efectuat in baza prezentarii devizelor de service auto si a bonului eliberat in urma alimentarii de la statia OMV din Bulevardul Timisoarei, in intervalul respectiv", se arata in comunicat. "Asiguram toti clientii OMV Romania ca acesta este un caz singular, cauzat de o eroare umana, compania asumandu-si responsabilitatea", precizeaza Vlad Seitan, retail manager al companiei.

PANA LA FILTRU. Cei sapte clienti care au ajuns cu jalba in protap pe la usa "austriecilor" nu sunt singurii suparati de angajatii companiei. Ralu Filip, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), se numara printre cei care se considera afectati de calitatea benzinei care a pus-o in rezervor din pompele OMV. "Ultima oara cand mi s-a intamplat acest lucru m-a lasat masina in drum in Bulgaria", ne-a spus acesta, mentionand ca inainte de a pleca la drum s-a oprit sa alimenteze la o statie OMV din zona Cimitirului Bellu. Ralu Filip ne-a precizat ca personal a ramas de doua ori cu masina in drum, dar acelasi lucru l-a patit si sotia sa, de fiecare data motivul de suparare identificat fiind combustibilul. De fiecare data de la acelasi furnizor. Ralu Filip ne-a precizat ca pagubele suferite au fost deocamdata de o valoare materiala mica. (Doru Cobuz)

×
Subiecte în articol: observator