x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sute de oameni participă la operaţiunile de salvare a răniţilor în accidentul aviatic de la Cluj. ISU, Armată, Poliţie

Sute de oameni participă la operaţiunile de salvare a răniţilor în accidentul aviatic de la Cluj. ISU, Armată, Poliţie

20 Ian 2014   •   20:37
Sute de oameni participă la operaţiunile de salvare a răniţilor în accidentul aviatic de la Cluj. ISU, Armată, Poliţie

Premierul Victor Ponta a anunţat luni seară că sute de oameni participă la acţiunile de salvare a răniţilor în accidentul aviatic de la Cluj şi a precizat că situaţia acestora este extrem de dificilă.

"Am încercat să aflu de la cei doi miniştri, domnul Stroe, domnul Duşa şi de la domnul Arafat care e situaţia (în cazul accidentului aviatic n.r.), din păcate situaţia e extrem de dificilă şi sper ca toate forţele care sunt concentrate acolo, de la ISU, Armată, Poliţie, să reuşească să-i găsească la timp pe supravieţuitori", a afirmat primul ministru la B1TV.

Potrivit şefului Guvernului, "sunt sute de oameni care participă la operaţiunile de salvare". "Problema a fost în primul rând de localizare. Din fericire, unul dintre pasagerii răniţi avea un telefon mobil şi pe baza telefonului mobil s-a reuşit cu aproximaţie identificarea zonei", a adăugat Ponta, care a precizat că operaţiunile de salvare sunt coordonate de şeful ISU, în condiţiile în care Raed Arafat nu este în ţară.

×