x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oprescu, după trei ani de mandat: "Din cauza politicului, lucrurile au trenat mulţi ani în Bucureşti".

Oprescu, după trei ani de mandat: "Din cauza politicului, lucrurile au trenat mulţi ani în Bucureşti".

20 Iun 2011   •   11:05
Oprescu, după trei ani de mandat: "Din cauza politicului, lucrurile au trenat mulţi ani în Bucureşti".

Pasajul Pipera va fi gata la finele acestui an, iar Stadionul National va fi finalizat in aceasta vara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la conferinta de presa in care si-a prezentat bilantul celor trei ani de mandat.

"Bucurestiul are de recuperat multi ani in care a fost prins in capcana intereselor politice. Drumul nu este usor, dar nu vom renunta. Chiar daca unii sau altii vor sa puna piedici, eu vreau sa-mi duc proiectele la bun sfarsit, dar din cauza politicului, lucrurile au trenat multi ani in Bucuresti", a declarat Sorin Oprescu.

El a precizat ca are "ambitia de a transforma acest oras si de a-l face ca pe cele europene". "Le spun tuturor ca nu au cum sa ma opreasca, eu am promis bucurestenilor ceva si sunt convins ca vom reusi sa ne tinem de cuvant", a spus primarul general.

Despre pasajul Basarab, Sorin Oprescu a declarat ca este o "minune tehnica" si ca este cea mai mare realizare din ultimii 20 de ani. "La inceputul mandatului meu, in 2008, proiectul era blocat. Dupa 3 ani, este dat in folosinta, este o lucrare de infrastructura deosebit de importanta si va aduce un beneficiu de 40 milioane euro pe an", a mai spus Oprescu.

×