x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Orban îi acuză pe reprezentanții teraselor că au avut ponturi din interiorul echipelor de control

Orban îi acuză pe reprezentanții teraselor că au avut ponturi din interiorul echipelor de control

20 Iul 2020   •   11:38
Orban îi acuză pe reprezentanții teraselor că au avut ponturi din interiorul echipelor de control

Premierul Ludovic Orban acuză că reprezentanții teraselor au avut ponturi din interiorul echipelor de control, astfel că inspectorii nu au descoperit nereguli. Astfel, spune premierul, a solicitat să se facă verificări bruște, fără să se anunțe nimic.

„Ce le-am solicitat tuturor instituțiilor cu atribuții de control, să efectueze controalele brusc, pentru că până acum controalele efectuate la multe terase unde aveam imagini, semnale clare că nu se respectau regulile, când veneau controalele toată lumea respecta regulile. E clar că au avut ponturi din echipele de control și le-am solicitat prefecților să organizeze să anunț prealabil și fără să știe echipele unde se duc astfel încât direcția și locul de control să fie cunoscute de coordonatorul echipei de control”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că nu pot fi impuse măsuri speciale pentru litoral.

„E greu să impui măsuri speciale (pe litoral - n.r.). Ce am crescut, am crescut prezența instituțiilor de control, astfel încât să creștem efectivele prezente, pentru că, este adevărat că pe litoral numărul de încălcări a regulilor este mai mare decât în alte zone. Nu cred că e necesar un regim special”, a adăugat premierul.

El a mai spus că a făcut apel către primari pentru a suspenda autorizațiile de funcționare agenților economici care nu respectă regulile de protecție sanitară.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban terase control