x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Orban, mesaj către Gabriela Firea pe tema licitaţiei contestate pentru achiziţia de măşti: "O minciună gogonată"

Orban, mesaj către Gabriela Firea pe tema licitaţiei contestate pentru achiziţia de măşti: "O minciună gogonată"

03 Aug 2020   •   12:39
Orban, mesaj către Gabriela Firea pe tema licitaţiei contestate pentru achiziţia de măşti: "O minciună gogonată"

Ludovic Orban a catalogat drept „o minciună gononată” afirmația Gabrielei Firea potrivit căreia o persoană din anturajul premierului este apropiată de firma care a contestat licitaţia privind măştile pentru persoanele defavorizate.

 

„O minciună gogonată. Uitaţi-vă ce portofoliu de contracte a avut firma respectivă şi veţi vedea unde s-au câştigat contracte. Se poate vedea din portofiu de contracte şi din atitudinea pe care o au: nu poţi să aştepţi 10 zile, ca să ataci în ultima zi, ca să dureze cât mai mult licitaţia până la adjudecare”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre afirmaţia Gabrielei Firea referitoare la faptul că o persoană din anturajul său ar fi apropiată de firma care a contestat licitaţia privind măştile pentru peroanele defavorizate

Chestionat în legătură cu faptul că măștile încă nu au ajuns la persoanele defavorizate, el a spus: „Din păcate, ne-am confruntat cu contestaţii din partea unei firme care parcă a planificat să tergiverseze cât mai mult luarea unei decizii”.

Orban a cerut judecarea cu celeritate a acestei contestaţii şi în termen de o săptămână să fie distribuite măştile.

Premierul Ludovic Orban a susținut duminică, într-o emisiune TV, că o firmă abonată a Primăriei Capitalei a contestat licitaţia pentru achiziţionarea măştilor destinate persoanelor defavorizate. În replică, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a catalogat drept „ruşinos faptul că şeful Executivului caută ţapi ispăşitori pentru că Executivul nu e capabil să achiziţioneze aceste măşti” şi îl avertizează că, dacă insistă cu „insinuări murdare”, îi indică public persoana din anturajul său care poate contacta „direct şi amical” acţionarii firmei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban