x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oreste s-a trezit că face reclamă, fără voia lui. "E un abuz, o să le iau toţi banii!”

Oreste s-a trezit că face reclamă, fără voia lui. "E un abuz, o să le iau toţi banii!”

de Anca Nicoleanu    |    01 Noi 2011   •   16:05
Oreste s-a trezit că face reclamă, fără voia lui. "E un abuz, o să le iau toţi banii!”

Gratie unui prieten de pe Facebook, realizatorul tv a aflat ca, mai nou, zambeste de pe panoul publicitar al firmei "Salina Verde', recomandand un produs care te apara energetic, fara sa-si fi dat acordul, sub sloganul: "Incarca-te energetic! Oreste Teodorescu va recomanda tehnologia de protectie'. Mai mult decat atat, Oreste s-a regasit promovand scutul impotriva radiatiilor electromagnetice numit Torser si pe site-ul respectivei firme.

Cei de la "Salina Verde' n-au fost capabili sa-i ofere realizatorului nici o lamurire. "N-am contract cu astia, habar n-am cine sunt. Am sunat la numarul afisat, chiar adineauri. Mi-a raspuns o domnisoara, care mi-a zis ca o sa-i transmita patronului ca l-am cautat. N-am avut chef sa ma cert, dar le-am transmis sa rezolve problema in trei zile. Daca nu o vor face pana vineri, o sa-i dau in judecata si o sa le iau toti banii', a avertizat realizatorul emisiunii Codul lui Oreste de la Antena 2.

Oreste a postat panoul care dovedeste abuzul si pe contul sau de Facebook, atentionandu-i pe vinovati ca marlania nu poate fi tolerata. Panoul se gaseste pe bdul Laminorului din Bucuresti.

×
Subiecte în articol: reclama oreste oreste teodorescu