x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Organizare stupidă a meciului de inaugurare a Stadionului Naţional. Plăteşti online - faci coadă să ridici biletele (VIDEO)

Organizare stupidă a meciului de inaugurare a Stadionului Naţional. Plăteşti online - faci coadă să ridici biletele (VIDEO)

05 Sep 2011   •   14:38
Organizare stupidă a meciului de inaugurare a Stadionului Naţional. Plăteşti online - faci coadă să ridici biletele (VIDEO)

Sute de romani au stat astazi la o coada de zeci de metri pentru a-si achizitiona bilete pentru meciul inaugural de maine.

Biletele se pot cumpara doar online de pe site-ul www.biletefotbalonline.ro, iar apoi va trebui sa mergeti sa ridicati biletul din sectorul 2, de pe strada Maior Corvaru.

Sambata s-au vandut peste 4500 de bilete, iar, in acest moment, in fata ghiseului companiei organizatoare Danco Pro sunt aproximativ 600 de persoane la coada pentru ridicarea biletelor.

''Nu exista casierie, nu exista ghiseu… este o viluta iar cand intri in curte, zici ca e unu care iti da biletul pe sub mana'' a declarat, nervos, unul din cumparatori pentru jurnalul.ro.

Casieria este deschisa astazi pana la ora 18, iar maine pana la ora 17.

Mai sunt inca 4000 de bilete si inca nu se stie daca maine se vor mai vinde bilete.

Preturile variaza intre 50 si 700 RON

Vezi cat de mare este coada in filmuletul de mai jos.

×