x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator OTV, fără emisie miercuri, între 18:00 şi 21:00

OTV, fără emisie miercuri, între 18:00 şi 21:00

de Adrian Vaduva    |    22 Iul 2008   •   00:00

Postul OTV a fost sanţionat de către CNA cu întreruperea emisiei miercuri, între 18:00 şi 21:00, pentru abateri grave de la legislaţia privind protecţia copilului, asigurarea informării corecte, dreptul la propria imagine şi limbaj injurios.



Postul OTV a fost sanţionat de către CNA cu întreruperea emisiei miercuri, între 18:00 şi 21:00, pentru abateri grave de la legislaţia privind protecţia copilului, asigurarea informării corecte, dreptul la propria imagine şi limbaj injurios. Totodată DDTV a fost amendat cu 25.000 de lei pentru încălcarea Legii Audiovizuale. Decizia a fost luată de membrii CNA după ce au fost analizate 34 de sesizări primite de Consiliu în urma emisiunii "Dan Diaconescu direct", difuzată de posturile OTV şi DDTV în perioada iunie-iulie. În emisiunile respective a fost abordat cazul Elodia, invitată fiind Magda Ciumac. "Sancţiunea de întrerupere a emisiei pentru trei ore este sancţiunea maximă care poate fi acordată", a declarat Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

Următoarea sancţiune pe care CNA o poate acorda postului condus de Dan Diaconescu este reducerea la jumătate a valabilităţii licenţei televiziunii.

×
Subiecte în articol: observator