x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Paguba de 2,3 milioane euro

Paguba de 2,3 milioane euro

20 Sep 2004   •   00:00

Politistii bucuresteni au anihilat o importanta retea de falsificatori de timbre pentru bauturi alcoolice si tigari din import.

Falsificatorii au produs milioane de astfel de banderolele intr-o tipografie situata pe Strada Matei Voievod, din Sectorul 2, intr-un imobil pe care l-au inchiriat anul trecut. Politia a descins in aceasta locatie de productie dupa ce a retinut, la sfarsitul saptamanii trecute, patru membri ai retelei. Acestia au fost surprinsi in flagrant in timp ce incercau sa plaseze pe piata aproximativ 50.000 de timbre false.

In tipografie au fost prinse alte doua persoane care tipareau un nou stoc de banderole.

ECHIPAMENTE PERFORMANTE. Anchetatorii au confiscat cu aceasta ocazie utilajele ultraperformante de productie, cerneluri, vopseluri si o masina de incorporat foliile de secretizare, precum si 3,5 de milioane de banderole false.

Autoritatile estimeaza ca prejudiciul adus de aceasta retea statului se ridica la peste 2.300.000 de euro, prin neplata taxelor si a TVA-ului aferent de clientii acestor falsificatori. Capul retelei, Tudorel Cozma, a fost dat in urmarire generala. (Ion Alexandru)

×
Subiecte în articol: observator