x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Panică în Maramureș: Un vagon al trenului Mocănița a deraiat

Panică în Maramureș: Un vagon al trenului Mocănița a deraiat

16 Aug 2019   •   14:10
Panică în Maramureș: Un vagon al trenului Mocănița a deraiat

Vagonul deraiat transporta 46 de persoane, din fericire însă niciuna nu a fost rănită în urma incidentului. Garnitura de tren avea probleme tehnice serioase și a fost tras pe o linie secundară. Urmează să fie efectuată o expertiză pentru a stabili exactitate ce s-a întâmplat. Mocănița și-a reluat traseul. În această dimineață au fost vândute 280 de bilete turiștilor, după cum a precizat Dan Benga, directorul Salvamont Maramureș.

Un vagon al trenului turistic Mocăniţa a deraiat în timp ce parcurgea traseul de pe defileul Văii Vaserului din Munţii Maramureşului. Incidentul s-a produs la km 8 al liniei ferate cu ecartament îngust şi a fost anunţată la numărul 112. Din primele informații, nu sunt persoane rănite, a precizat directorul Salvamont Maramureş, Dan Benga.

"O echipă de prim răspuns a Salvamont Maramureş - formaţia Vişeu se deplasează de urgenţă în zonă... Totodată un echipaj de stingere de la Pompieri - Vişeu şi un echipaj medical au plecat spre zona mai sus amintită", este mesajul postat de Salvamont Maramureș pe pagina de Facebook.

Este al doilea incident de acest gen după cel petrecut pe 12 august, când locomotiva trenului Mocăniţa a deraiat, antrenând primul vagon. Atunci 12 turişti au suferit răni uşoare. În momentul producerii accidentului, locomotiva avea legate 11 vagoane şi 340 de turişti erau la bord.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: mocanita deraiat