x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Panică într-o şcoală din Târgovişte. Doi elevi au înţepat cu acul 23 de colegi

Panică într-o şcoală din Târgovişte. Doi elevi au înţepat cu acul 23 de colegi

de Mediafax    |    22 Ian 2014   •   17:00
Panică într-o şcoală din Târgovişte. Doi elevi au înţepat cu acul 23 de colegi
Sursa foto: Panică într-o şcoală din Târgovişte. Doi elevi au înţepat cu acul 23 de colegi

Un număr de 23 de elevi de la o şcoală generală din Târgovişte au fost duşi la spital, meircuri, pentru analize medicale, după ce doi colegi din clasa a VIII-a i-au înţepat cu ace cu gămălie, pe holul şcolii, tatăl unuia dintre copiii înţepaţi anunţând Poliţia.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, că mai mulţi elevi dintr-o unitate de învăţământ din Târgovişte au fost înţepaţi cu bolduri de către doi colegi din clasa a VIII-a. Poliţia face verificări în acest caz după ce tatăl unuia dintre copiii înţepaţi a reclamat incidentul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Mihaela Anton, a declarat că incidentul s-a produs în pauza dintre orele de curs, în Şcoala Gimnazială ”Coresi” din Târgovişte. Potrivit acesteia, 23 de elevi care au fost înţepaţi de doi copii din clasa a VIII-a se află la spital, la secţia de boli infecţioase, pentru li se recolta probe pentru analize, copiii fiind însoţiţi de unul dintre directorii unităţii de învăţământ. De asemenea, un cadru didactic a ridicat acele cu gămălie cu care copiii au fost înţepaţi, acestea fiind duse la laborator pentru analize.

Reprezentantul ISJ Dâmboviţa a mai spus că urmează ca o comisie de disciplină din cadrul unităţii de învăţământ să ia măsuri împotriva celor doi elevi care şi-au înţepat colegii.

×
Subiecte în articol: panica scoala targoviste elevi intepati bolduri