x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Păpuşă Michelle Obama, în costum popular din Oaş

Păpuşă Michelle Obama, în costum popular din Oaş

07 Sep 2013   •   18:06
Păpuşă Michelle Obama, în costum popular din Oaş

O femeie din Negreşti Oaş a realizat o păpuşă reprezentând-o pe "cea mai puternică femeie din lume'' - Michelle Obama, îmbrăcată în costum oşenesc, urmând să o trimită primei doamne a Americii - scrie Agerpres, pe site-ul său.

Realizatoarea de păpuşi Anica Mare, cunoscută în zonă drept "mama păpuşilor", şi-a prezentat, sâmbătă, la un festival culinar din Negreşti Oaş, noua realizare - o păpuşă care o reprezintă pe Michelle Obama.

"Păpuşa este cea mai puternică femeie din lume, Michelle Obama, prima doamnă a Americii. Am prezentat-o şi în Italia, au vrut să-mi dea 150 de euro pe ea, dar nu o vând. Vreau s-o trimit la Casa Albă, dar numai după ce-l fac şi pe Barack Obama. Am promisiuni de la nişte cunoştinţe că păpuşile vor ajunge în America", a mărturisit Anica Mare.

Ea a spus că s-a străduit să realizeze unul dintre cele mai frumoase costume, cu culori vii.
"I-am făcut cămaşă verde, pindileu (fustă - n.r.) roşu cu brodătură de casă lucrată manual şi în cap i-am pus chischineu (batic - n.r.) roşu. În picioare i-am pus cizme", a precizat Anita Mare.

Oşanca vrea să-i trimită păpuşa primei doamne a Statelor Unite ale Americii şi spune că nu doreşte bani pentru ea, ci reprezintă un cadou.

×
Subiecte în articol: michelle obama papusa michelle obama