x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parcarea Operei, pusă la dispoziţie gratuit rezidenţilor străzilor Elefterie şi dr. Gheorghe Marinescu

Parcarea Operei, pusă la dispoziţie gratuit rezidenţilor străzilor Elefterie şi dr. Gheorghe Marinescu

14 Dec 2015   •   21:41
Parcarea Operei, pusă la dispoziţie gratuit rezidenţilor străzilor Elefterie şi dr. Gheorghe Marinescu
Sursa foto: wikipedia.org

Primăria Capitalei pune la dispoziţie cu titlu gratuit, pe durata restricţiilor de circulaţie din zona Eroilor, Parcarea Operei pentru posesorii de maşini rezidenţi ai străzilor Elefterie şi dr Gheorghe Marinescu, artere pe care s-a instituit temporar restricţia de circulaţie ''oprirea interzisă''.

PMB cere locuitorilor din zonă să evite parcarea maşinilor pe străzile Elefterie şi Gheorghe Marinescu, ''artere vitale pentru fluidizarea traficului în zona Eroilor'', unde circulaţia rutieră a fost restricţionată din cauza tasării carosabilului în timpul lucrărilor la magistrala de metrou.

"Pentru a evita abuzurile, accesul în parcarea de la Operă pentru riveranii celor două străzi se va face în baza actului de identitate al posesorului vehiculului - din care să reiasă că adresa de domiciliu este pe una din străzile Elefterie sau dr Gheorghe Marinescu - şi al talonului de înmatriculare al autoturismului", precizează PMB într-un comunicat transmis AGERPRES.

Administraţia locală reaminteşte că, în urma instituirii restricţiilor, circulaţia rutieră auto în zona se desfăşoară astfel: "Sensul de coborâre dinspre cartierele Drumul Taberei şi Militari se face prin Şoseaua Pandurilor - Calea 13 Septembrie, precum şi prin Şoseaua Geniului - Şoseaua Cotroceni. Pe sensul spre urcare către cele două cartiere, circulaţia rutieră se desfăşoară prin Splaiul Independenţei - Şoseaua Cotroceni - Şoseaua Geniului; Şoseaua Cotroceni - Bulevardul Iuliu Maniu - Bulevardul Vasile Milea şi prin Splaiul Independenţei - strada Elefterie - Bulevardul Eroilor".

Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a analizat valorile de trafic înregistrate în cursul zilei de luni pe arterele care fac legătura între cartierele Drumul Taberei şi Militari cu centrul Capitalei şi a stabilit că nu se impun măsuri suplimentare de fluidizare a traficului faţă de cele luate în cursul zilei de duminică, mai anunţă Primăria Capitalei.

Sursa: Agerpres

×