x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parintii au mai pierdut doi copii - Lupta contracronometru pentru gasirea Elvirei

Parintii au mai pierdut doi copii - Lupta contracronometru pentru gasirea Elvirei

de Alexandra Chivu    |    26 Feb 2007   •   00:00

Nici acasa, nici in blocuri, nici in subsoluri, nici in camp, nici in gara. Micuta Elvira a disparut fara urma. Politistii au organizat cateva descinderi, insa fata e de negasit. Oamenii au facut front comun, au rascolit fiecare metru patrat. Mama Elvirei mai are doi copii. Plecati in cer mult prea devreme.

INTERVENTIE. Efective sporite ale politistilor valceni au organizat sambata noaptea cateva descinderi in localurile de noapte din Berbesti, orasul natal al Elvirei. Mascatii au intervenit in forta si au facut curatenie printre cei ce chefuiau, in speranta ca macar unul sa fi stiut ceva de micuta. Localitatea a fost inchisa pentru cautari si nici o masina nu a scapat neperchezitionata. S-a mers din om in om cu fotografia copilului in mana, iar zeci de persoane certate cu legea au fost conduse la sediul politiei. A treia zi de cautari fara izbanda. "Am mers pe orice pista posibila. O cauta pompieri, politisti cu caini de urma, jandarmi si voluntari. Poza ei a fost data si firmelor de transport in comun, in ideea ca cineva o va recunoaste. Stim ca a plecat singura la bunica, dar nu a mai ajuns acolo. Mergem pe orice pista", a declarat comisarul Cristian Frincu, coordonatorul actiunilor de cautare.

DURERE. "Am lasat-o la joaca. M-am uitat pe geam si am vazut-o cu alti copii. Apoi a disparut, insa am crezut ca e la bunica ei. As da orice sa o am din nou in brate!", a marturisit mama fetei, Maria Ghioca.

CINE A VAZUT-O PE FETITA SA SUNE LA 112
Elvira Loredana Ghioca, din Berbesti, are 9 ani si a disparut la data de 21 februarie din parculetul in care se juca. De atunci, ea este cautata fara oprire. La data disparitiei, fata era imbracata in pantaloni de culoare rosie cu dunga neagra, pulover in romburi si purta sandale. Ca semnalmente, Elvira are 0,80 cm inaltime, par blond, ochi caprui, fata ovala si ten deschis. Cine poate oferi date despre acest copil este rugat sa sune imediat la numarul de urgenta 112 sau la redactia Jurnalului National.

RAU DEVIAT
Cautarile continua si in satul Sintesti (Ilfov) pentru gasirea baietelului de 5 ani disparut miercuri. Principala ipoteza a politistilor este inecul. Pentru gasirea baietelului au fost mobilizati in zona peste 200 de politisti, jandarmi si pompieri. Debitul raului si temperatura extrem de scazuta a apei ingreuneaza cautarile scafandrilor de la ISU Ilfov, care nu dispun de echipamente speciale pentru astfel de conditii. Pentru ca albia raului sa poata fi periata, autoritatile locale au descarcat in amonte mai multe remorci cu pamant, incercandu-se devierea raului. (AOP)

×
Subiecte în articol: observator