x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pasajele Obor şi Victoriei intră în reparaţii

Pasajele Obor şi Victoriei intră în reparaţii

de Monica Andrei Capatos    |    21 Sep 2010   •   00:00

În această săptămână, pasajele Obor şi Victoriei vor intra pe timp de noapte în reparaţii. Pardon, vor fi executate lucrări de întreţinere şi de remediere a finisajelor deteriorate în urma unor accidente, cel puţin aşa ne anunţă Alina Roman, şefa Administraţiei Străzilor. Revoltător este faptul că n-a trecut mult timp de când acestea au fost modernizate pe bani grei de la bugetul municipalităţii.

Pentru cel de la Obor s-au cheltuit nici mai mult, nici mai puţin de peste 16 milioane de euro, iar pentru Pasajul Victoriei, Administraţia Străzilor a dat 3 milioane de euro. Firmele care au beneficiat de aceste contracte sunt cliente vechi ale administraţiei locale, şi anume Tehnologica Radion, Metroul SA şi Delta ACM 93 SRL pentru Obor şi Societatea de Construcţii în Trasporturi Bucureşti pentru Victoriei. Acum vor urma alţi bani, alte cheltuieli, aşa cum ne-a obişnuit, de altfel, doamna Roman. Revenind la subiect, între orele 22:00 şi 6:00, se va închide alternativ circulaţia pe o bandă în sensul de mers dinspre Ştefan cel Mare spre Mihai Bravu pentru Pasajul Obor.

Pentru Pasajul Victoriei, graficul de lucrări prevede închiderea, joi noapte, între orele 22:00 şi 6:00, a celei de-a doua benzi şi a celei centrale pe sensul de mers dinspre Iancu de Hunedoara spre Nicolae Titulescu. Vineri noapte, între aceleaşi ore, ambele benzi vor fi închise spre sensul de mers dintre Titulescu spre Iancu de Hunedoara. Şi prima bandă pe sensul dinspre Nicolae Titulescu spre Iancu de Hunedoara va fi închisă sâmbătă noapte.

×
Subiecte în articol: observator