x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pasajul Unirii, din nou în reparaţii

Pasajul Unirii, din nou în reparaţii

de Monica Andrei Capatos    |    22 Ian 2010   •   00:00

Lucrările de reabilitare a Pasajului Unirii au fost finalizate la sfârşitul anului trecut. S-au cheltuit aproximativ 3 milioane de euro, contractul de renovare fiind atribuit Societăţii de Construcţii în Transporturi Bucureşti.

Încă din primele zile de la inaugurare au început să apară probleme. A fost închis pe timp de noapte pentru unele reparaţii aşa-zise minore, însă se pare că lucrurile făcute în grabă s-au stricat repede. Ieri, Administraţia Străzilor a anunţat că pasajul intră din nou în reparaţii. Motivul invocat de data asta a fost numărul mare de accidente din ultimele zile. Mizeria ce acoperă semnele de circulaţie şi indicatoarele reflectorizante, precum şi neatenţia unor şoferi au dus la producerea unor accidente.

Astfel, timp de două nopţi, inclusiv cea de vineri spre sâmbătă, traficul în zonă va fi închis între orele 23:00-5:00. Au fost distruse plăci de granit din pereţii pasajului, banda reflectorizantă, dar şi porţiuni de tablă de pe stâlpii centrali. Reparaţiile vor fi efectuate de societatea care a executat şi lucrările de reabilitare a pasajului.

×
Subiecte în articol: observator