x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patronul grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, l-a vizitat din nou pe Lucescu

Patronul grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, l-a vizitat din nou pe Lucescu

de Mediafax    |    15 Ian 2012   •   10:19
Patronul grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, l-a vizitat din nou pe Lucescu

Patronul gruparii Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, a venit, duminica, la Bucuresti, pentru a-l vizita pe Mircea Lucescu, internat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, informeaza MEDIAFAX.

Ahmetov a venit la Bucuresti cu o cursa care a aterizat pe Aeroportul Baneasa, in jurul orei 11.30.

El a declarat ca i-a adus lui Lucescu "dorinta lui de a se face bine grabnic si de a reveni cat mai repede la echipa".

Referindu-se la o eventuala inlocuire a lui Mircea Lucescu cu fiul sau, Razvan, Ahmetov a spus ca Razvan Lucescu este un antrenor tanar care progreseaza, dar ca Mircea Lucescu are sanse de a mai face foarte multe la Sahtior Donetk si ca spera ca acesta se va face bine cat mai curand.

Patronul gruparii Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, l-a mai vizitat pe Mircea Lucescu, duminica trecuta, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Dupa plecarea lui Ahmetov, Lucescu a fost operat pentru indepartarea din cavitatea toracica a lichidului acumulata sub dren.

Directorul medical al Spitalului Universitar de Urgenta Dragos Vinereanu a declarat, luni, ca starea lui Mircea Lucescu este stabila, nu au aparut complicatii postoperatorii, este constient, comunica cu familia. Medicul a spus ca Lucescu ramane la Terapie Intensiva in urmatoarele zile, pentru observatii.

Vinereanu a adaugat ca tratamentul administrat lui Mircea Lucescu este cel standard in astfel de cazuri, ca nu exista complicatii, iar "cordul este foarte bun".

Medicii au spus ca interventia chirurgicala la care a fost supus Mircea Lucescu a decurs bine, hematomul fiind cauzat de fracturile costale.

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a fost ranit, in 6 ianuarie, intr-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala. In urma accidentului, Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, fiind internat in Sectia de Terapie Intensiva.

×